Çubuk Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI BAŞKANI İLÇE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

ZİRAAT ODASI BAŞKANI İLÇE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Çubuk İlçesi Ziraat Odası Başkanı ve Ekibi, İlçe Kaymakamı Cemal ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkanı ve Ekibi, İlçe Kaymakamı Cemal ŞAHİN'i makamında ziyaret ederek  çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Cemal ŞAHİN, yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek, makamların hizmet makamı olduğunu ve azimli insanların seçilerek hizmet üretmesi gerektiğini ifade etti.

Ziraat Odası'nın, köylü ve çiftçinin kara gün dostu olduğunu belirten İlçe Kaymakamı, yeniden seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu'ndan halkın beklentisinin büyük olduğunu, bu yeni ekibin güzel çalışmalar yaparak halkın memnuniyetini kazanacağını umduğunu, Ziraat Odası'nın kamu ile çiftçi arasında köprü görevi gördüğünü, çiftçinin sorunlarını ilgili birimlere aktarmak konusunda kendilerine önemli görevler düştüğünü ifade etti.