Çubuk Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Çubuk Ziraat Odası > Haberler > Ödenmeyen Borçlara Yönelik Toplantı Yapıldı

Ödenmeyen Borçlara Yönelik Toplantı Yapıldı

Çubuk'ta Çiftcilerle ,Ödenmeyen Borçlara Yönelik Toplantı Yapıldı
Çubuk Ziraat Odası ve İlçe Ziraat Bankası işbirliğinde yapılan bilgilendirme toplantısında üreticilere yönelik verilen hibe, destek, krediler ve ödenemeyen kredi borçlarına yönelik bilgilendirme yapıldı.

Çubuk Ziraat Odası Toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, İlçe Halk Eğitim Müdürü Recai Özdemir, Ziraat Danışmanı Nejla Tozlu Teoman, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan, Ziraat Bankası Tarımsal Kredi Danışmanlarından Davuthan İkincikaraağaç, Kenan Özyürek ve çiftçiler katıldı.

Programın açılışında Çubuk Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Gülle, oda olarak çiftçilerin her zamankinden fazla yanında olduklarını söyledi.

Gülle, ’’Biz oda olarak üreticimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet etmekteyiz. Çalışma alanımız içinde bulunan tüm çiftçilerimize ulaşarak çiftçilerimizi uzmanlar tarafından hem tarım uygulamaları konusunda hem de finansal anlamda bilgilendiriyoruz. Çiftçilerimizin menfaatine olan ne varsa yapılacak ve yapmaktayız’’ dedi.

Programda çiftçilerin sorunlarını dinleyen Ziraat Bankası Tarımsal Kredi Danışmanlarından Davuthan İkincikaraağaç, bankaları tarafından verilen tarımsal krediler, kırsal kalkınma destekleri ile verilen hibe ve kredilerin doğru kullanımları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra bir sunum yapan Ziraat Danışmanı Nejla Tozlu Teoman ise, gübre, yem, zirai ilaç ve tohumculuk ile bilinçli tarımın nasıl yapılması gerektiği, bu ürünlerin doğru kullanımları hakkında bilgiler verdi.

Programın sonunda İlçe Halk Eğitim Müdürü Recai Özdemir tarafından da halk eğitim müdürlüğü tarafından açılması istenilen kurslar hakkında bilgi verilirken, çiftçilere yönelik anket çalışması yapıldı.