Çubuk Ziraat Odası > Haberler > Çubuk'ta Üreticiler Nitratlı Gübre Kullanımı Hakkında Bilgilendirildi

Çubuk'ta Üreticiler Nitratlı Gübre Kullanımı Hakkında Bilgilendirildi

Çubuk ilçesindeki üreticiler, nitratlı gübrelerin satışı ve kullanımı hakkında bilgilendirildi.

Çubuk İlçe Ziraat Odası tarafından oda binasında, nitratlı gübre satışı ve kullanımı başta olmak üzere iyi tarım uygulamalarına yönelik bilgilendirme seminerleri başlatıldı.

Çubuk İlçe Ziraat Odası tarafından organize edilen seminerde katılımcılar bilgilendirildi.

Oda başkanı Orhan Gülle, yaptığı konuşmada, üreticilerin bilinçli tarım yapmaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Oda olarak bilgilendirme seminerleri düzenlediklerini anlatan Gülle, 5 ayrı grupta seminerlerin düzenleneceğini aktardı.

Seminerlerde üreticilerin akıllarına takılan her türlü konuyu dile getirmelerini isteyen Gülle, "Bu seminerleri çok önemsiyorum. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır. Mutlaka bilmediğimiz ya da eksik bildiğimiz birçok konu vardır. Lütfen uzman arkadaşlarımıza aklınıza takılan her şeyi sorun." dedi.

Ziraat mühendislerinden Necla Tozlu Teoman da gübre ve uygulama alanları hakkında bilgi verdi.